Broj online korisnika: 2

Broj jedinstvenih posjeta: 7125

BROJ UČENIKA

U JU Mješovitoj srednjoj elektrotehničkoj školi, trenutno je upisano 350 učenika. Škola je poznata po bogatoj ponudi elektrotehničkih programa i visokoj razini obrazovanja. Učenici uživaju u moderno opremljenim učionicama i laboratorijima koji im omogućavaju praktično učenje i eksperimentiranje s različitim elektrotehničkim konceptima.
Profesionalni i stručni nastavnici pružaju podršku učenicima kako bi razvili svoje vještine i stekli temeljno znanje iz područja elektrotehnike.
Škola također organizira razne izvannastavne aktivnosti poput natjecanja, radionica i posjeta industrijskim postrojenjima kako bi učenici dobili praktičan uvid u industriju i primjenu elektrotehnike u stvarnom svijetu.

JU Mješovita srednja elektrotehnička škola ističe se i po svojoj otvorenoj i poticajnoj atmosferi, koja potiče međusobnu suradnju i timski rad među učenicima. Nastavnici potiču kreativnost i inovativnost te potiču učenike da razvijaju svoje talente i interese u području elektrotehnike. Škola također redovito organizira stručna predavanja i gostujuće predavače kako bi učenicima pružila dodatne mogućnosti za usavršavanje i upoznavanje s najnovijim trendovima u elektrotehnici. Učenici JU Mješovite srednje elektrotehničke škole imaju priliku stvoriti čvrste temelje za buduću karijeru u području elektrotehnike i ostvariti svoj puni potencijal.

 
0 0
© 2024 etstuzla.skolatk.edu.ba. Napravljeno sa mojWeb 2.10.5 | LEFTOR